2012-04-13 08:35:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - ma ne haragítson magára senkit

Napi horoszkóp április 13-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön nagyon energikus, és most sem bírja visszafogni magát. Talán a babonás nap teszi, hogy valami mindig akadályozza. Elsősorban az ön lelke, és a lelki társa. Most az egyszer kicsit le kell állnia, és meg kell hallgassa a szavát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kétszeresen is gondolja meg ma, hogy kiről mit is mond, és főleg kinek. Még ha nem is rossz szándékkal mondja, amit mond, akkor is úgy sülhet el, mintha bántani akarna. És a legnagyobb baj az, hogy a bántás visszaszállhat önre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy kellemetlen főnöki beszélgetés szomoríthatja ma el a kedvét. Talán más pozícióba helyeznék, vagy egyéb, nem épp ínyére való változás szegheti kedvét. Kár keseregnie, a változás előnyére is fordítható.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Végre változás áll be a mai napon az életébe, elsősorban párkapcsolati téren, vagy a nyilvánosságot illetően. Azt azonban csak a jövő dönti el, hogy ez jó-e vagy rossz. Az azonban biztos, hogy mindenképpen felkavaró élmény lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Munkahelyi gondok nyomaszthatják, ami szokatlan önnek. Habár a karrierje csillaga fényesen ragyog, mégis megviselik az állandó válságok a környezetében. Csak annyit vegyen a lelkére, amennyit feltétlenül muszáj!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma ne haragítson magára senkit: ha nem is azonnal, de idővel kétszeresen adná vissza azt, amit ma öntől kap. Legyen politikusabb alkat, tanuljon meg egy kicsit nyelni. Ha nagyon megbántódott, panaszkodjon inkább egy bizalmasának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Valamelyik családtagjával akaszthatja össze a bajuszát a mai napon. Talán bal lábbal keltek fel, mert oka nincs is igazán a veszekedésnek. Estére már enyhülhet a hangulat. Főleg, ha borral és humorral nedvesítik a kedvüket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Valamilyen fontos dolog elkerülhette a figyelmét a munkájával kapcsolatban, mert ma megtörténhet, hogy számonkérés áldozata lesz. Ahelyett, hogy azonnal harapna, jobban teszi, ha megfogadja a dorgálást. Nem teljesen alaptalan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Fontos nap ez a mai a Nyilas jegyűek életében. Most kicsikarhat a főnökétől valamilyen előléptetést, vagy változtatást a munkabeosztásában. De ehhez önnek kell megtennie a kezdő lépést. Most az egyszer ne legyen szerény!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma egy különös találkozás akár sorsfordító is lehet az életében. Nem is maga a személy a fontos, hanem amit mond. Valamire rányitja a szemét, ami belül már foglalkoztatta, de eddig csak felszínesen, vagy komolytalanul.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Különös álomra ébredhet a mai napon: lássa meg benne az igazságot! Meglehet, nagyon metafórikusan, de üzenetet kaphat a jövőjére, vagy valamilyen gondjára vonatkozóan. A sorsa lassan, de biztosan jobbra fordulhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nehéz napok elé nézhet, és ezen az sem változtat, ha mégoly erősnek érzi is magát. Minden esélye megvan arra, hogy összeroppanjon az önt ért támadások súlya alatt. Kicsit vonuljon vissza, hogy erőt gyűjthessen.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: